• darkblurbg
    Over ons

Sipke Bosma en Ilse van Ast van Bosma | van Ast vastgoedadvocaten werken al jaren als advocaat voor diverse noordelijke woningcorporaties. Door hun ervaring weten zij tegen welke juridische processen woningcorporaties aanlopen. Zij helpen om invulling te geven aan deze processen, maar zijn van mening dat woningcorporaties daaraan veel meer zelf invulling zouden kunnen geven. Volgens hen moet het mogelijk zijn om deze processen zodanig te structureren en juridische content makkelijker toegankelijk te maken dat medewerkers, ook al zijn zij geen juristen, dossiers juridisch correct kunnen doorlopen en opbouwen. Dat scheelt tijd, kosten voor juridische bijstand, draagt bij aan de professionaliteit van de organisatie en de leefbaarheid van het woongebied. 

 

Om deze processen optimaal te kunnen structureren, hebben zij de handen ineen geslagen met TRES. TRES is een digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie. Zij is sinds jaren digitale partner van onder andere KPN, VNN, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Royal Wagenborg, Civas en diverse voetbalclubs uit de Eredivisie.

 

De samenwerking tussen Bosma | van Ast vastgoedadvocaten en TRES heeft geleid tot Judoca, waarin juridische processen volledig zijn geoptimaliseerd en gedigitaliseerd tot een intuitief online platform Specifiek voor woningcorporaties.

Contact

Judoca BV
De Opslach 57
8448 GV Heerenveen
0513-641450

sterkstaan@judoca.nl

Contact opnemen