• darkblurbg
    Juridische content

 

Medewerkers van woningcorporaties zijn geen juristen. Wel is het belangrijk dat zij weten wat de juridische consequenties van hun handelen zijn en dat zij juridisch correcte documenten kunnen maken. Judoca helpt hen daarbij. Judoca begeleidt medewerkers stap voor stap door een dossier en genereert voor hen juridische documenten op het juiste moment. Zo weet de medewerker zeker dat bijvoorbeeld een brief die hij in Judoca genereert, juridisch correct is. Medewerkers zijn met Judoca zelf goed in staat om dossiers juridisch correct te doorlopen. Zo sta je als woningcorporatie altijd sterk in juridische conflicten.

 

 

Judoca geeft daarnaast, door middel van tekst en animaties, uitleg bij verschillende onderwerpen. Een medewerker weet daardoor precies wat de juridische context is en vergroot daardoor zijn juridische kennis. Medewerkers kunnen zo veel zelfstandiger werken, hebben minder hulp nodig van advocaten en juristen, ook als ze nog niet zoveel ervaring hebben

Door juridisch de juiste dingen te doen, is de woningcorporatie juridisch in control. Zij doet de juiste dingen en voorkomt daarmee dat geschillen escaleren. Escaleert een geschil toch, dan is een kans op succes in een procedure veel groter. Een aan de voorkant juridisch goed opgebouwd dossier zorgt ervoor dat, wanneer een zaak moet worden uitbesteed aan de bedrijfsjurist of een advocaat, een zaak veel efficiënter – dus minder kosten!  – kan worden opgepakt. Zo houd je tijd en geld over voor leefbaarheid en woongenot.